prijava_e
Novica

Mark Iztok Lunder finalist dvojic na TE 14 v Izraelu, Jan Dimitrijevič izgubil v četrtfinalu ITF v Antalyi


bm


Lep uspeh je na turnirju Tennis Europe v kategoriji do 14 let v Tel Avivu dosegel Ljubljančan Mark Iztok Lunder. Potem, ko je v posamični konkurenci izgubil v drugem krogu, se je v konkurenci dvojic, kjer je nastopal v paru z Rusom Makaryem Overchenkom uvrstil v finale. V polfinalu sta s 2-6 6-4 10-7 izločila 1. nosilca, Izraelca Halela Ashoosha in Gura Trakhtenberga, v finalu pa sta morala premoč priznati četrto postavljenima Izraelcema Eyalu Shumilovu in Timu Vaisamnu.

Za Lundra je to drugi letošnji finale v konkurenci dvojic, finalist je bil v januarju tudi na turnirju v Oslu. Sicer pa je v karieri med dvojicami na zmagovalnih stopničkah dvakrat stal v konkurenci do 12 let, še enkrat pa je bil finalist.

CeljanJan Dimitrijevič je na mladinskem turnirju ITF 5. ranga v Antalyi po šestih zmagah klonil v četrtfinalu, kjer ga je s 6-4 6-4 premagal 7. nosilec, avstrijec Aleksandar Tomas, ki je bil prejšnji teden finalist turnirja ITF 4. ranga prav tako v Antalyi.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.