Jan Dimitrijevič v glavni žreb mladinskega ITF turnirja v Antalyi, Nina Potočnik v drugi krog Antalye, Mike Urbanija brez glavnega turnirja ITF v Heraklionu,

Na članskem turnirju ITF v Heraklionu (15K) je Mike Urbanija v drugem krogu kvalifikacij s 6-3 6-3 premagal 19-letnega Belgijca Nicolasa Demeroitisa in je za uvrstitev v glavni turnir igral s Črnogorcem Ljubomirom Čelebićem ter izgibil z 0-6 3-6. Bil pa je drugi krog usoden za Toma Kočevarja Dešmana, katerega je z 2-6 6-4 10-6 premagal Nemec Tim Hager.

V drugem krogu kvalifikacij je na turnirju ITF (15K) v Antalyi obstal tudi Anže Arh. S 3-6 6-4 10-6 ga je premagal 21-letni Italijan Luca Prevosto.

Je pa uspešno opravil s kvalifikacijami mladinec Jan Dimitrijevič na turnirju ITF 5. ranga v Antalyi. 16-letni Celjan je v kvalifikacijah trikrat gladko zmagal, v prvem krogu glavnega turnirja pa bo igral z domačinom 15-letnim Erdenom Erom. V Antalyi je v glavnem žrebu že nastopil Aljaž Jeran in v prvem krogu s 6-0 6-1 odpravil Rusa Dmitriija Ivanova.

Na turnirju ITF (15K) v Cancunu je Matic Špec v drugem krogu kvalifikacij igral z Italijanom Denisom Constantinom Spiridonom in zmagal s 6-4 6-1 ter se uvrstil v finale kvalifikacij.

V Antalyi je v glavnem žrebu turnirja ITF (15K) nastopila Nina Potočnik in v prvem krogu s 6-3 6-3 premagala domačo povabljenko Ozlem Uslu.

Na turnirju TE do 14 let v Tel Avivu je v prvem krogu Mark Iztok Lunder s 7-6(0) 6-1 premagal domačega povabljenca Daniela Gamilija, v drugem pa ga je s 7-5 6-3 premagal domačin Tim Vaisman.

Na turnirju TE do 14 let v Bukarešti bo nastopila Eva Cikajlo.