prijava_e
Novica

Aljaž Jeran v Antalyi izgubil polfinale dvojic med mladinci, pri članicah Nika Radišič izgubila četrtfinale dvojic na turnirju ITF v Trnavi


bm


Aljaž Jeran je ta teden na mladinskem turnirju ITF 4. ranga v Antalyi. Med posamezniki se je uvrstil v drugi krog, kjer ga je s 7-6(3) 6-3 premagal prvi nosilec Aexander Kolijev iz Češke (ITF 308).

V konkurenci dvojic nastopa v paru z Italijanom Pietrom Pampaninom s katerim sta se z dvema zmagama uvrstila v četrtfinale. Tu sta se srečala z Rusom Vladislavom Gorbatenkom in Britancem Derinom Acaroglujem in srečlanje izgubila s 4-6 4-6.

Na ženskem turnirju ITF v Trnavi se je Nika Radišič, potem, ko je izpadla v kvalifikacijah med posameznicami v konkurenci dvojic s soigralko Johano Markovo uvrstila v polfinale. Tu sta bili njuni nasprotnici prvi nosilki Amina Anshba in Anastasia Detiuc, ki sta slavili s 6-3 2-1 (predaja Radišič-Markova).
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.