prijava_e
Novica

Aljaž Jeran v Antalyi izgubil polfinale dvojic med mladinci, pri članicah Nika Radišič izgubila četrtfinale dvojic na turnirju ITF v Trnavi


bm


Aljaž Jeran je ta teden na mladinskem turnirju ITF 4. ranga v Antalyi. Med posamezniki se je uvrstil v drugi krog, kjer ga je s 7-6(3) 6-3 premagal prvi nosilec Aexander Kolijev iz Češke (ITF 308).

V konkurenci dvojic nastopa v paru z Italijanom Pietrom Pampaninom s katerim sta se z dvema zmagama uvrstila v četrtfinale. Tu sta se srečala z Rusom Vladislavom Gorbatenkom in Britancem Derinom Acaroglujem in srečlanje izgubila s 4-6 4-6.

Na ženskem turnirju ITF v Trnavi se je Nika Radišič, potem, ko je izpadla v kvalifikacijah med posameznicami v konkurenci dvojic s soigralko Johano Markovo uvrstila v polfinale. Tu sta bili njuni nasprotnici prvi nosilki Amina Anshba in Anastasia Detiuc, ki sta slavili s 6-3 2-1 (predaja Radišič-Markova).
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.