prijava_e
Novica

Blaž Rola uspešen v Indiji, Mike Urbanija in Matic Špec uspešno čez kvalifikacije v Heraklionu in Cancunu


bm


Na ATP challengerju v indijskem Bengaluru (164K) se je Blaž Rola, ki je 11. nosilec turnirja uvrstil v osmino finala. V prvem krogu je bil prost, v drugem je s 7-5 6-3 premagal Ukrajinca Vladyslava Orlova.

Na turnirju ITF (15K) v Heraklionu je Mike Urbanija uspešno prestal kvalifikacije in se z dvema zmagama uvrstil v glavni turnir. V finalu kvalifikacij je s 7-6 6-4 premagal Nemca Lasseja Muscheitesa.

V prvem krogu glavnega turnirja je že nastopil Tom Kočevar Dešman, a ni bil uspešen. S 6-2 6-2 ga je izločil Italijan Antonio Massara. Danes sta v konkurenci dvojic nastopila Kočevar Dešman in Maj Tomac ter se uvrstila v drugi krog.

V Cancunu je za novo uvrstitev v glavni turnir poskrbel Matic Špec. V tretjem obračunu v kvalifikacijah je s 6-2 6-1 premagal Američana Georga Goldhoffa. Je pa v Cancunu v prvem krogu izpadel Tomas Lipovšek Puches, katerega je s 6-3 6-1 premagal Moldavijec Alexander Cozbinov.

Na mladinskem turnirju ITF 4. ranga v Antalyi je Aljaž Jeran v prvem krogu s 6-2 6-2 premagal Turka Efeja Comuja.

Na turnirju ITF v Trnavi (25K) se je Nika Radišič v konkurenci dvojic uvrstila v četrtfinale. S Čehinjo Johano Markovo sta v prvem krogu s 6-2 6-3 premagali Italijanki Angelico Moratelli in Camillo Rosatello.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.