prijava_e
Novica

Svit Suljić in Beti Jazbec Butina zmagovalca FIN Lino 12 A, Bernard Gašper in Leticija Pipan FIN Lino 12 B


bm


V Mariboru sta se na igriščih ŽTK in Branik končala finalna turnirja Lino do 12 let. Oba turnirja sta bila odlično zasedena, saj je pri deklicah manjkala samo prva igralka lestvice Ela Plošnik, pri dečkih pa drugi igralec lestvice TS Žiga Šeško.

Pri dečkih je slavil drugi nosilec, 11-letni Svit Suljić (Tabre). V finalu je s 5-7 6-4 7-5 premagal prvo postavljenega Luko Petrovića (Sl-Lj). Za Suljića je to druga zmaga na turnirjih TS do 12 let, na lestvici TS pa se hitro približuje vodilnima igralcema.

B turnir je osvojil Bernard Gašper (Radov), ki je v finalu s 6-7(6) 6-1 6-0 premagal Marka Hanžiča (TK-CC).

Pri deklicah smo spremljali finalni obračun članic domačega kluba ŽTK Maribor, prve nosilke Beti Jazbec Butina in druge nosilke Alje Senica. Tudi tu smo spremljali izenačen finalni obračun, ki ga je s 6-3 5-7 6-2 dobila Beti Jazbec Butina. To je zanjo, po treh porazih v finalnih obračunih, prvi naslov na turnirjih TS.

B turnir deklic je osvojila Leticija Pipan (Tabre). V finalu je s 7-6(2) 6-3 premagala Manjo Perko (Mu-So).
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.