prijava_e
Novica

Tin Krstulovič in Meta Marenk zmagovalca OP Diners za člane in članice


bm


V Ljubljani se je v LTA končalo odprto prvenstvo Diners za člane in članice. Na zelo dobro zasedenem turnirju članov, nastopili so trije igralci iz prve deseterice je potem, ko se v zaključne boje nista uvrstila prvi in drugi nosilec Tino Kovačič in Gašper Bezjak, slavil četrti nosilec in trinajsti igralec lestvice TS Tin Krstulovič (Ptuj). V zanimivem in izenačenem finalnem obračunu, ki je trajal tri ure, je s 3-6 6-3 7-6(3) premagal tretjega nosilca, devetega igralca lestvice TS, Jana Kupčiča (Br-Mb). Kupčič je bil v polfinalu s 6-3 7-5 boljši od Tina Kovačiča, Krstulovič je s 6-1 7-5 premagal Žigo Kovačiča. Za Krstuloviča je to prvi naslov na članskih turnirjih TS.

Pri članicah se je v konkurenci 12 igralk zmage veselila Meta Marenk (Tr-Kr). V finalu je s 6-2 1-6 6-4 premagala Saro Palčič (Vanga). Tudi za Marenkovo je to prvi naslov v članski konkurenci na turnirjih TS.

Foto: Aleš Fras
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.