Tin Krstulovič in Meta Marenk zmagovalca OP Diners za člane in članice

V Ljubljani se je v LTA končalo odprto prvenstvo Diners za člane in članice. Na zelo dobro zasedenem turnirju članov, nastopili so trije igralci iz prve deseterice je potem, ko se v zaključne boje nista uvrstila prvi in drugi nosilec Tino Kovačič in Gašper Bezjak, slavil četrti nosilec in trinajsti igralec lestvice TS Tin Krstulovič (Ptuj). V zanimivem in izenačenem finalnem obračunu, ki je trajal tri ure, je s 3-6 6-3 7-6(3) premagal tretjega nosilca, devetega igralca lestvice TS, Jana Kupčiča (Br-Mb). Kupčič je bil v polfinalu s 6-3 7-5 boljši od Tina Kovačiča, Krstulovič je s 6-1 7-5 premagal Žigo Kovačiča. Za Krstuloviča je to prvi naslov na članskih turnirjih TS.

Pri članicah se je v konkurenci 12 igralk zmage veselila Meta Marenk (Tr-Kr). V finalu je s 6-2 1-6 6-4 premagala Saro Palčič (Vanga). Tudi za Marenkovo je to prvi naslov v članski konkurenci na turnirjih TS.

Foto: Aleš Fras