prijava_e
Novica

V Ljubljani OP Diners za člane, v Mariboru FIN turnir Lino do 12 let


bm


V Ljubljani ta konec tedna na OP Diners nastopajo člani in članice. Zelo dobro je zaseden turnir članov na katerem so se v prvih dveh krogih poslovili trije nosilci. Šestega nosilca Jošta Plestenjaka je s 6-1 6-1 ugnal Nik Jurjevčič, petega nosilca Tilna Potočnika je s 6-4 6-2 premagal Zvonimir Oreškovič, drugega nosilca Gašperja Bezjaka je s 6-4 6-3 izločil Žiga Kovačič. V četrtfinale so se uvrstili še Tino Kovačič, Jan Kupčič, Klemen Tašner, Tin Krstulovič in Marino Kegl.

Pri članicah nastopa 12 igralk. V polfinale so se uvrstile Meta Marenk (Tr-Kr), Iza Logar (TK-CC), Borna Mohac (Br-Mb) in Sara Palčič (Vanga).

Dečki in deklice nastopajo v finalnih A in B turnirjih v Mariboru. ŽTK gosti dečke v B turnirju in deklice. V četrtfinale A turnirja so se uvrstile Beti Jazbec Butina, Emma Hrnčič, Zala Bizjak, Tara Murshed, Kaja Kadak Ocvirk, Ana Stojneva, Veritsa Yaneva in Alja Senica.

V B turnirju so polfinalistke Leticija Pipan (Tabre), Lili Štusaj (Ravne), Lena Bratič (Topte) in Manja Perko (Mu_So).

Dečki v A turnirju nastopajo na Braniku. Presenečenj ni bilo, v četrtfinale so se uvrstili vsi postavljeni igralci Luka Petrovič, Patrik Semenič, Maksim Despotovič, Lasse Gajšek Zajc, Jaka Rakar, Jure Šiftar, Dejan Desy in Svit Suljić.

V B turnirju so polfinalisti Gašper Bernard (Radov), Jakob Mervič (CTA), Mark Hanžič (TK-CC) in Luka Požonec (TK-CC).
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.