V Ljubljani OP Diners za člane, v Mariboru FIN turnir Lino do 12 let

V Ljubljani ta konec tedna na OP Diners nastopajo člani in članice. Zelo dobro je zaseden turnir članov na katerem so se v prvih dveh krogih poslovili trije nosilci. Šestega nosilca Jošta Plestenjaka je s 6-1 6-1 ugnal Nik Jurjevčič, petega nosilca Tilna Potočnika je s 6-4 6-2 premagal Zvonimir Oreškovič, drugega nosilca Gašperja Bezjaka je s 6-4 6-3 izločil Žiga Kovačič. V četrtfinale so se uvrstili še Tino Kovačič, Jan Kupčič, Klemen Tašner, Tin Krstulovič in Marino Kegl.

Pri članicah nastopa 12 igralk. V polfinale so se uvrstile Meta Marenk (Tr-Kr), Iza Logar (TK-CC), Borna Mohac (Br-Mb) in Sara Palčič (Vanga).

Dečki in deklice nastopajo v finalnih A in B turnirjih v Mariboru. ŽTK gosti dečke v B turnirju in deklice. V četrtfinale A turnirja so se uvrstile Beti Jazbec Butina, Emma Hrnčič, Zala Bizjak, Tara Murshed, Kaja Kadak Ocvirk, Ana Stojneva, Veritsa Yaneva in Alja Senica.

V B turnirju so polfinalistke Leticija Pipan (Tabre), Lili Štusaj (Ravne), Lena Bratič (Topte) in Manja Perko (Mu_So).

Dečki v A turnirju nastopajo na Braniku. Presenečenj ni bilo, v četrtfinale so se uvrstili vsi postavljeni igralci Luka Petrovič, Patrik Semenič, Maksim Despotovič, Lasse Gajšek Zajc, Jaka Rakar, Jure Šiftar, Dejan Desy in Svit Suljić.

V B turnirju so polfinalisti Gašper Bernard (Radov), Jakob Mervič (CTA), Mark Hanžič (TK-CC) in Luka Požonec (TK-CC).