prijava_e
Novica

Na OP Odmev do 14 let znani finalisti in finalistki


bm


V Mengšu in Mariboru poteka OP Odmev v starostni kategoriji do 14 let. Dečki v A turnirju tekmujejo v Mengšu, deklice in dečki v B turnirju v Mariboru, kjer jih gosti ŽTK.

V Mengšu je turnir potekal ob prevladi nosilcev in v finalu bosta tako nastopila tretji nosilec Lukas Marjanovič (Grosuplje), ki je v polfinalu s 6-1 7-5 izločil prvega nosilca Maka Mikoviča (ŠD_LTA) ter drugi nosilec Vid Mohar (Grosuplje), ki je v drugem polfinalu s 6-2 6-3 premagal Marka Čačkova (TKTal).

V Mariboru sta se v B turnirju dečkov v finale uvrstila Lasse Gajšek Zajc (Topte) in Nejc Klasič (ŽtkMb).

Zelo dobro je zaseden turnir deklic, ki je bil glede na udeležbo povišan v drugi rang, v finalu pa bomo spremljali obračun domačinke Nale Kovačič (ŽtkMb) in Koprčanke Julije Bogatin (LukaKp). Kovačičeva je v polfinalu s 7-5 1-6 7-5 presenetila prvo nosilko, klubsko soigralko Lijo Mumlek, Bogatinova je bila v drugem polfinalu s 7-5 6-1 boljša od Lare Flerin (Tr-Kr), ki je v četrtfinalu sicer premagala drugo nosilko Pio Petelinšek (ŽtkMb).
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.