prijava_e
Novica

Luka Videnovič in Marko Požonec ter Nala Kovačič in Ana Tara Praček finalisti DP Odmev 14 v Mariboru


bm


V Mariboru se končuje državno prvenstvo Odmev v starostni kategoriji do 14 let. Danes smo tako pri dečkih kot pri deklicah dobili udeleženca finalnih obračunov. Pri dečki sta to prvi nosilec Luka Videnovič (Tr-Kr) in drugi nosilec Marko Požonec (TK-CC). Videnovič je v polfinalu s 6-3 6-2 izločil presenetljivega polfinalista, nepostavljenega Marka Čačkova (TKTal), Požonec je v drugem polfinalu s 7-5 6-3 izločil še enega nepostavljenega polfinalista Paola Angelija (ŠtkVe).

Pri deklicah so se za finalni nastop borile tri igralke ŽTK Maribor Lija Mumlek, Nala Kovačič in Pia Petelinšek ter Koprčanka Ana Tara Praček (LukaKp). Slednja je bila premočna za prvo nosilko Lijo Mumelk, katero je izločila z rezultatom 6-2 6-4, v klubskem obračunu dveh domačink je Nala Kovačič s 6-4 6-3 premagala Pio Petelinšek.

V konkurenci dvojic so v obeh konkurencah pri polfinalnih obračunih.

Na fotografiji Duške Mlakar sta polfinalista
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.