prijava_e
Novica

V Krškem in Ljubljani so konec tedna nastopili najmlajši


bm


V Krškem in Ljubljani so konec tedna potekali turnirji v starostni kategoriji 8-11 let. V Krškem so dečki in deklice nastopili v midi tenisu in tenisu do 10 let, v Ljubljani so v TA Breskvar nastopali v mini tenisu in tenisu do 11 let.

Turnirja v mini in midi tenisu sta se igrala na čas, nastopilo pa je 29 dečkov in deklic v mini tenisu ter 13 dečkov in deklic v midi tenisu.

Na turnirju v tenisu do 10 let je pri dečkih slavil Mark Škundrič (ŽtkMb), ki je v finalu s 6-3 premagal Stjepana Djokića (Sl-Lj). Pri deklicah je bila najboljša Una Grubešič (GTFA). V finalu je s 6-3 premagala Tinkaro Novak.

Zelo dobro sta bila zasedena turnirja dečkov in deklic do 11 let v Ljubljani. Pri dečkih je nastopilo dvajset igralcev, najboljši pa je bil Kristjan Škorjanc (Ol-Lj). V finalu je s 6-2 premagal Nejca Šuštaršiča Kalina (Maja). Pri deklicah je v konkurenci šestnajstih igralk turnir zanesljivo osvojila Zoja Peternel (ŠDTŠR). V finalu je s 6-1 ugnala Niko Matevžič Bašelj (Maja).
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.