V Krškem in Ljubljani so konec tedna nastopili najmlajši

V Krškem in Ljubljani so konec tedna potekali turnirji v starostni kategoriji 8-11 let. V Krškem so dečki in deklice nastopili v midi tenisu in tenisu do 10 let, v Ljubljani so v TA Breskvar nastopali v mini tenisu in tenisu do 11 let.

Turnirja v mini in midi tenisu sta se igrala na čas, nastopilo pa je 29 dečkov in deklic v mini tenisu ter 13 dečkov in deklic v midi tenisu.

Na turnirju v tenisu do 10 let je pri dečkih slavil Mark Škundrič (ŽtkMb), ki je v finalu s 6-3 premagal Stjepana Djokića (Sl-Lj). Pri deklicah je bila najboljša Una Grubešič (GTFA). V finalu je s 6-3 premagala Tinkaro Novak.

Zelo dobro sta bila zasedena turnirja dečkov in deklic do 11 let v Ljubljani. Pri dečkih je nastopilo dvajset igralcev, najboljši pa je bil Kristjan Škorjanc (Ol-Lj). V finalu je s 6-2 premagal Nejca Šuštaršiča Kalina (Maja). Pri deklicah je v konkurenci šestnajstih igralk turnir zanesljivo osvojila Zoja Peternel (ŠDTŠR). V finalu je s 6-1 ugnala Niko Matevžič Bašelj (Maja).