prijava_e
Novica

V Ljubljani poteka OP Petrol v starostni kategoriji do 18 let, v Krškem in Ljubljani nastopajo najmlajši


bm


Naši najboljši mladinci so se razkropili po turnirjih ITF po svetu, doma pa bodo priložnost za nove točke za lestvico do 18 let poskušali izkoristiti mlajši igralci in igralke.

Ti nastopajo na OP Petrol do 18 let v Ljubljani. Pri fantih nastopa 37 igralcev, pri dekletih devet igralk.

V soboto so fantje odigrali tekme prvega kroga, dekleta pa četrtfinalne obračune. Pri slednjih smo tako že dobili polfinalistke. To so Anali Kočevar, Nika Završki, Rima Kočevar in Maja Radišič.

Pri fantih je prvi nosilec deveti igralec lestvice TS Miha Kastelic. Poleg njega so bili v prvem krogu uspešni vsi nosilci z izjemo Jaše Cveka, katerega je izločil Žiga Lepin.

Prve turnirje v novem letu igrajo tudi najmlajši. Ti nastopajo v MIDI tenisu in tenisu do 10 let v Krške, na TA Breskvar pa v mini tenisu in tenisu do 11 let.

V soboto so odigrali turnir v mini tenisu in tenisu do 10 let. V Krškem je na turnirju do 10 let med deklicami slavila Una Grubešič (GFTA), ki je v finalu premagala Tinkaro Novak, pri dečkih je bil najboljši Mark Škundrič (ŽtkMb), ki je v finalu premagal Stjepana Djokića (Sl-Lj).
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.