Mladinci na turnirjih ITF v Širokem Brijegu, Oberpullendorfu in Beogradu

Sezono 2020 mladinci začenjajo na turniju ITF 5. ranga v Širokem Brijegu. V kvalifikacijah so uspešno začeli Maj Najvirt Kolarič, Marsel Žnuderl, Tilen Kovač, Gordan Fran Mileusnič, v glavni turnir pa se je uvrstil samo Najvirt Kolarič. Pri dekletih je v zadnjem krogu kvalifikacij izgubila Tajda Zalokar.

V glavnem turniju so v prvem krogu zmagali Sebastian Dominko, Gal Emeršič Potočnik in Aljaž Jeran izgubili pa so Maj Premzl, Aljaž Kirbiš, Lun Obrul in kvalifikant Maj Najvirt Kolarič. Pri dekletih so uvodno srečanje dobile Petja Drame, Nika Strašek, Annika Planinšek in Maša Viriant, izgubili sta Meta Marenk in Ana Lanišek.

Na turnirju ITF 4. ranga v Oberpullendorfu v Avstriji je pri dekletih v kvalifikacijah nastopila Eva Muller Uhan in izgubila odločilno srečanje za uvrstitev v glavni žreb. Pri fantih sta bila v prvem krogu uspešna Blaž Vidovič in Žiga Kovačič.

Na turnirju ITF 5. ranga v Beogradu je z zmago nastope začela Alja Belinger.