prijava_e
Novica

V Medvodah na DP Zala do 16 let znani četrtfinalisti in četrtfinalistke


bm


V Medvodah se je s tekmami drugega kroga in četrtfinalnimi obračuni dvojic državno prvenstvo Zala do 16 let prevesilo v drugo polovico.

Pri fantih tudi drug krog ni prinesel presenetljivih izidov saj v boju za naslov državnega prvaka ostaja vseh osem nosilcev. Četrtfinalni pari so: Bor Artnak-Nikola Puntarič, Nejc Škorjanc-Vanja Joksović, Job Japelj-Lun Obrul in David Černe-Matic Križnik.

Z izpadom osme nosilke in napredovanjem v četrtfinale preostalih nosilk se je končal drugi krog turnirja deklet. Mariborčanka Ella Hojnik, ki se je v glavni turnir uvrstila skozi kvalifikacije je v drugem krogu izločila osmo nosilko Izo Logar. Ostale nosilke so zanesljivo napredovale, še enkrat več pa se je za zmago morala potruditi Eva Muller Uhan, ki je potrebovala tri nize za zmago nad Špelo Sedej. Četrtfinalni pari pri dekletih so: Pia Marija Rebec-Pia Petelinšek, Eva Muller Uhan-Ana Lanišek, Lana Egart-Maša Viriant in Ella Hojnik-Anamari Žnuderl.

V konkurenci dvojic smo tako pri fantih kot pri dekletih dobili pričakovane polfinaliste in polfinalistke.

Četrtkov spored državnega prvenstva se bo začel ob 9. uri s četrtfinalnimi obračuni fantov, tem bodo sledile četrtfinalne tekme deklet, v nadaljevanju pa še vsi štirje polfinalni obračuni v obeh posamičnih konkurencah.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.