prijava_e
Novica

Na DP Zala do 16 let v Medvodah znani vsi udeleženci glavnega turnirja


bm


Potem, ko je TK Medvode uspešno izpeljal DP članov in članic mu je zaupana organizacija državnega prvenstva za fante in dekleta do 16 let.

Pri fantih je prijavljenih 70 igralcev, v odsotnosti drugega in tretjega igralca lestvice TS Premzla in Kirbiša vsi ostali najboljši v tej starostni kategoriji. Prvi favorit za zmago je nedvomno prvi igralec lestvice do 16 let Bor Artnak, štrene pa mu bo poskušal zmešati predvsem Matic Križnik, pa tudi Lun Obrul, Nejc Škorjanc in Job Japelj.

Pri dekletih se bo v boj za naslov državne prvakinje podalo 60 igralk. Manjkata Petja Drame in Brina Šulin, tako da se obeta zagrizen boj za naslov med Pio Marijo Rebec, Anamari Žnuderl, Mašo Viriant, Ano Lanišek, Pio Petelinšek in Evo Muller Uhan.

Fantje so kvalifikacije odigrali v soboto, v glavni turnir pa so se uvrstili Rocco Bukovec, Tristan Flander, Marko Požonec, Kal Gornik, Carlo Angeli, Filip Zver, Vaal Urankar in Martin Topič.

V nedeljo so potekale kvalifikacije deklet, ki bodo dale osem kvalifikantk. Te se bodo pridružile štiriindvajsetim že uvrščenim igralkam v glavnem turnirju. V kvalifikacijah so bile po doslej odigranih tekmah uspešne Sara Radikovič, Katarina Janković, Eva Zalokar, Rima Kočevar, Stefanija Katarina Mrvar in Tinkara Vraničar.

V ponedeljek začenjo s tekmami glavnega turnirja fantje.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.