prijava_e
Novica

Na državnem prvenstvu Lino do 12 let v Mariboru končane kvalifikacije


bm


V Mariboru se je na igriščih TK Branik s kvalifikacijami začelo državno prvenstvo za dečke in deklice v starostni kategoriji do 12 let. Pri dečkih nastopa 55 igralcev, tudi vsi najboljši. Favorit prvenstva je Žiga Šeško, prvi igralec lestvice TS, ki je dobil tudi zadnji turnir pred novim letom v Ljubljani. V boju za naslov prvaka pričakujemo še Luko Petroviča, Svita Suljiča in Maksima Despotoviča.

Pri deklicah je prijavljenih 49 igralk. Tudi tu bodo nastopile vse najboljše s prvo favoritinjo Elo Plošnik na čelu. V boju za naslov državne prvakinje pričakujemo še Beti Jazbec Butina, Aljo Senica in Zalo Bizjak.

V soboto so v kvalifikacijah nastopili dečki, v nedeljo so bile na vrsti deklice.

V soboto so bili uspešni Mihael Stojakovič Kušar, Luka Jermaniš, Jošt Pečovnik, Jakob Cigut, Nal Zorko, Mark Laubič, Timotej Rodošek in Luka Novakovič.

V konkurenci deklic so se skozi kvalifikacije v glavni turnir prebile Leticija Pipan, Leontina Mihajlović, Eva Ribičič, Laura Basailovič, Zoja Vidovič-Zadravec, Sara Pogorevc, Una Grubešič in Zala Hribernik.

Glavni turnir se z obračunom dečkov začenja v ponedeljek.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.