V Ljubljani in Mengšu FIN Lino 12 in OP Zala 16

V Ljubljani se odvija teniški turnir Lino do 12 let. Dečki in deklice nastopajo v A in B turnirjih. V uvodnih krogih presenečenj ni bilo, v obeh A turnirjih so z eno izjemo v drugi krog napredovali vsi postavljeni igralci in igralke. Pri deklicah je edino presenečenje pripravila Zoja Peternel, ki je izločila sedmo postavljeno Emmo Hrnčič. V B turnirju so se v polfinale uvrstile Karolina Trnkovski, Melani Berk, Lana Pleskovič in Leticija Pipan.

Pri dečkih je šlo v A turnirju brez presenečenj, v B turnirju pa so polfinalisti Rok Gregl, Sergej Sarhatlič, Sergej Videnovič in Gašper Bernard.

V Mengšu na OP Zala nastopajo fantje in dekleta do 16 let. Prvi krog pri fantih ni postregel s presenetljivimi izidi, pri dekletih pa je v odigranih tekmah prvega kroga izpadla sedma nosilka Milica Bratič. S 6-0 6-4 jo je izločila Ella Hojnik. Tudi drugi krog A turnirja fantov ni prinesel presenetljivih izidov, saj nosilci še naprej zanesljivo zmagujejo, tako da bomo prve resne obračune najboljših osmih igralcev na turnirju spremljali v četrtfinalu.