prijava_e
Novica

V Ljubljani in Mengšu FIN Lino 12 in OP Zala 16


bm


V Ljubljani se odvija teniški turnir Lino do 12 let. Dečki in deklice nastopajo v A in B turnirjih. V uvodnih krogih presenečenj ni bilo, v obeh A turnirjih so z eno izjemo v drugi krog napredovali vsi postavljeni igralci in igralke. Pri deklicah je edino presenečenje pripravila Zoja Peternel, ki je izločila sedmo postavljeno Emmo Hrnčič. V B turnirju so se v polfinale uvrstile Karolina Trnkovski, Melani Berk, Lana Pleskovič in Leticija Pipan.

Pri dečkih je šlo v A turnirju brez presenečenj, v B turnirju pa so polfinalisti Rok Gregl, Sergej Sarhatlič, Sergej Videnovič in Gašper Bernard.

V Mengšu na OP Zala nastopajo fantje in dekleta do 16 let. Prvi krog pri fantih ni postregel s presenetljivimi izidi, pri dekletih pa je v odigranih tekmah prvega kroga izpadla sedma nosilka Milica Bratič. S 6-0 6-4 jo je izločila Ella Hojnik. Tudi drugi krog A turnirja fantov ni prinesel presenetljivih izidov, saj nosilci še naprej zanesljivo zmagujejo, tako da bomo prve resne obračune najboljših osmih igralcev na turnirju spremljali v četrtfinalu.

Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.