prijava_e
Novica

Teniški igralci in igralke leto zaključujejo s turnirji do 12 in 16 let ter članskim državnim prvenstvom dvojic


bm


Koledarsko leto bodo teniški igralci in igralke zaključili s turnirji v treh starostnih kategorijah, ki bodo potekali od danes pa do 30.12.2019.

S kvalifikacijskimi nastopi so že začeli igralci in igralke na OP Zala do 16 let, ki poteka v Mengšu. V A in B turnirju bo nastopilo 84 dečkov. Manjkajo prvi štirje igralci lestvice TS, mesto prvega nosilca pa pripada Lunu Obrulu. Pri dekletih bo nastopilo 53 igralk. V odsotnosti prve in tretje igralke mesto prve nosilke zaseda Pia Marija Rebec.

Finalni turnir LINO do 12 let že tradicionalno ob koncu leta poteka v Ljubljani v organizaciji ŠD-LTA. Pri dečkih je prijavljenih 54 igralcev, pri deklicah 58 igralk. Tako pri dečkih kot pri deklicah so prijavljeni vsi najboljši.

V soboto in nedeljo pa bodo drugi del državnega prvenstva Diners club odigrali člani in članice. V Medvodah se bodo merili za naslove državnih prvakov in prvakinj v konkurenci dvojic. Prijavljenih je šestnajst parov pri članih in štirje pari pri članicah.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.