Teniški igralci in igralke leto zaključujejo s turnirji do 12 in 16 let ter članskim državnim prvenstvom dvojic

Koledarsko leto bodo teniški igralci in igralke zaključili s turnirji v treh starostnih kategorijah, ki bodo potekali od danes pa do 30.12.2019.

S kvalifikacijskimi nastopi so že začeli igralci in igralke na OP Zala do 16 let, ki poteka v Mengšu. V A in B turnirju bo nastopilo 84 dečkov. Manjkajo prvi štirje igralci lestvice TS, mesto prvega nosilca pa pripada Lunu Obrulu. Pri dekletih bo nastopilo 53 igralk. V odsotnosti prve in tretje igralke mesto prve nosilke zaseda Pia Marija Rebec.

Finalni turnir LINO do 12 let že tradicionalno ob koncu leta poteka v Ljubljani v organizaciji ŠD-LTA. Pri dečkih je prijavljenih 54 igralcev, pri deklicah 58 igralk. Tako pri dečkih kot pri deklicah so prijavljeni vsi najboljši.

V soboto in nedeljo pa bodo drugi del državnega prvenstva Diners club odigrali člani in članice. V Medvodah se bodo merili za naslove državnih prvakov in prvakinj v konkurenci dvojic. Prijavljenih je šestnajst parov pri članih in štirje pari pri članicah.