prijava_e
Novica

V Celju in Ljubljani OP Odmev 14, v Litiji in Mengšu nastopali najmlajši


bm


V Celju se ta konec tedna za točke lestvice TS v A turnirju Odmev do 14 let merijo dečki. V odsotnosti najboljših je prvi nosilec Marko Požonec, v soboto pa so bile odigrane teme prvega in nekaj tekem drugega kroga. Presenečenj ni bilo, v četrttfinale pa so že napredovali Vid Mohar, Paolo Angeli in Marko Retelj.

V B turnirju dečki nastopajo v Ljubljani, kjer pa so že znani vsi četrtfinalisti. To so Matic Surla, Dejan Desy, Jaka Rakar, Luka Marinšek, Denis Zemljič, Mikono An-Čopič, Andraž Novak in Jure Šiftar.

Deklice nastopajo v Kranju. Tu so v žrebni listi, z eno izjemo, vse najboljše igralke v tej starostni kategoriji. Presenečenj ni bilo, v četrtfinale pa so se uvrstile Lija Mumlek, Stefanija-Katarina Mrvar, Nala Kovačič, Zala Vnuk, Eva Cikajlo, Julija Bogatin, Lara Flerin in Pia Petelinšek.

Mengeš je gostil igralce in igralke v mini in midi tenisu. Nastopilo je 70 igralcev in igralk, ki so igrali na čas, ob zaključku pa so vsi sodelujoči prejeli priznanja.

V Litiji potekata turnirja do 11 in do 10 let. Satrejši no nastopili danes, tako pri dečkih kot pri deklicah se je turnirja udeležilo po 16 igralcev oz. igralk. Pri dečkih je zmagal Nal Zorko (MaxLj). V finalu je s 6-2 premagal Tilna Košaka (Maja). Pri deklicah je bila najboljša Veritsa Yaneva(Brežice), ki je v finalu s 6-1 premagala Lauro Basailovič (Ol-Lj).
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.