prijava_e
Novica

Na OP Zala 16 smo dobili finaliste in finalistke


bm


V Velenju, Mengšu in Kranju poteka OP Zala v starostni kategoriji do 16 let. Fantje igrajo v A turnirju v Velenju in v B turnirju v Mengšu, dekleta igrajo v Kranju.

Pri fantih so se v A turnirju v četrttfinale z eno izjemo uvrstili vsi nosilci. Izpadel je Mark Bole, katerega je izločil Vaal Urankar. Poleg Urankarja so bili četrtfinalisti Nejc Škorjanc, Jaka Golob, David Černe, Nik Mikovič, Nikola Puntarič, Vanja Joksovič in Job Japelj.

V nadaljevanju turnirja sta se v finale uvrstila Nejc Škorjanc (ŠD_LTA) in Vasnja Joksovič (TK Med).

V Megšu so se v B turnirju v četrtfinale uvrstili Luka Boh, Rok Koblar, Lukas Marjanovič, Aleks Tomac, Matic Hribar, Nerej Vidovič Benedičič, Vid Ambrožič in Blaž Šteblaj, v finale pa sta napredvala kvalifikant Lukas Marjanovič (Grosuplje) in Matic Hribar (TK-CC).

Pri dekletih sta v uvodnih nastopih izpadli dve nosilki. Ivono Ahčan je s 6-2 2-6 6-4 izločila Staša Šraj, Karin Dirbek pa s 6-0 6-3 Lija Mumlek. Četrtfinalistke so še Pia Petelinšek, Špela Sedej, Lara Flerin, Iza Logar, Rebeka Gnezda in Lana Egart. V finale sta se uvrstili Špela Sedej (TC-LJ) in Lana Egart (Tr-Kr).

Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.