prijava_e
Novica

Na FIN Lino 12 znani udeleženci zaključnih obračunov


bm


V Ljubljani, Domžalah in Litiji potekajo finalni A in B turnirji LINO v starostni kategoriji do 12 let.

Dečki so v A turnirju odigrali tekme prvega in drugega kroga, v četrtfinale pa so se uvrstili Žiga Šeško, Jaka Rakar, Svit Suljić, Lasse Gajšek Zajc, Jure Šiftar, Maksim Despotovič, Filip Stollecker in Luka Petrovič.

V nadaljevanju turnirja sta se v finale uvrstila Svit Suljič (Tabre), ki je s 6-1 6-2 presenetil prvega nosilca Žigo Šeška (AsLit) in drugi nosilec Luka Petrovič (Sl-Lj), ki je bil s 6-2 6-0 boljši od Jureta Šiftarja (Zklub).

V B turnirju so odigrali nekaj več kot polovico tekem, četrtfinalisti pa so Jakob Cikajlo, Matija Kozjak, Martin Kolarič, Jaša Pečovnik, Lun Jarc in Sergej Videnovič. Prvi finalist B turnirja je Jakob Cikajlo (Radom), za drugo finalno mesto se potegujeta Sergej Videnovič (Tr-Kr) in Jury Chumakov (Ol-Lj).

Deklice v A turnirju igrajo v Domžalah, znane pa so polfinalistke. To so prve štiri nosilke Ela Plošnik (Tr-Kr), Alja Senica (ŽtkMb), Zala Bizjak (CTA) in Beti Jazbec Bitina (ŽtkMb).

B turnir poteka v Litiji. Tu so bile četrtfinalistke Leticija Pipan, Nika Matevžič Bašelj, Eva Sekula, Sara Kovačevič, Jera Jezeršek, Lena Bratić, Julija Ivanc in Laura Basailovič. V finale sta se uvrstili Nika Matevžič Bašelj (Maja) in Laura Basailovič (Ol-Lj).
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.