Najmlajši so konec tedna nastopili prvič v novi sezoni

LTA je konec tedna gostila turnir najmlajših igralcev in igralk v starostni kategoriji 8-11 let. Nastopilo je več kot 100 dečkov in deklic. V mini in midi tenisu so tokrat igrali na čas, tako, da so bili zmagovalci vsi nastopajoči, saj so prav vsi prejeli diplome.

Bolj zares je šlo v preostalih starostnih skupinah do 10 in 11 let, kjer se tekmovanje odvija po turnirskem sistemu.

V kategoriji dečkov do 10 let je zmagal Aleksej Mulej (Maja). V finalu je s 6-4 premagal Lovra Haceta Zajca. Pri deklicah je bila najboljša Una Grubešič (GFTA), ki je v finalu s 6-3 premagala Vito Kantoci (Rogaška). Pri dečkih do 11 let je zmagal Aljaž Štor (ŠD_LOK). V finalu je s 6-3 ugnal Aleksandra Burmakina (Morje). Pri deklicah je slavila Veritsa Yaneva (Brežice). V finalu je bila s 6-2 boljša od Laure Basailovič (Ol-Lj).