prijava_e
Novica

Veronika Erjavec izgubila v polfinalih Solarina, Nika Radišič polfinalistka turnirja dvojic v Antalyi


bm


Veronika Erjavec je na turnirju ITF (15K) v Solarinu izgubila polfinalni obračun posameznic. S 6-3 7-5 jo je presenetila 24-letna italijanska kvalifikantka Nicole Fossa Huergo, ki je dosegla deseto zmago na zadnjih enajstih srečanjih. Za Erjavčevo je to tretji polfinale letos, še dvakrat je bila finalistka. Na lestvici WTA trenutno zaseda 534. mesto. Dobro je zaigrala tudi v konkurenci dvojic, kjer je nastope prav tako končala v polfinalu. S Tamaro Malešević sta v polfinalu s 6-3 1-6 3-10 izgubili z Američanko Emmo Davis in Italijanko Nicole Fossa Huergo.

V polfinale konkurence dvojic se je na turnirju ITF v Antalyi (15K) tudi ta teden uvrstila Nika Radišič, ki tako nadaljuje izjemne nastope med dvojicami. Na zadnjih devetih tekmah je zabeležila osem zmag, pri čemer je bila enkrat finalistka, prejšnji teden pa je osvojila turnir v Antalyi.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.