Na turnirjih TE in ITF konec nastopov med posamezniki za Aljaža Jerana, Bora Artnaka in Matica Hribarja

Na turnirju ITF 5. ranga v Sofiji je Aljaž Jeran izgubil tekmo drugega kroga. S 6-4 6-0 ga je premagal tretji nosilec, Turk Muhammed Kaan Erel (587). Erel je bil prejšnji teden finalist turnirja enakega ranga v Carigradu. Jerana je nastopil tudi v četrtfinalu konkurence dvojic, a sta s soigralcem Alessiom Gherkejem iz Nemčije obračun z Bolgaroma Prodanovim in Mihaylovim izgubila s 6-7(6) 3-6.

Z nastopi je v Sofiji končal tudi Bor Artnak, ki se je v glavni turnir prebil skozi kvalifikacije. Po zmagi v prvem, je v drugem krogu igral z Bolgarom Simeonom Kostovim (1259). Kostov je bil boljši z rezultatom 7-6(6) 6-3.

Na turnirju ITF 5. ranga v St. Johnsu na Karibih je Maj Tomacs soigralcem iz Švice Christianom Kuehnejem izgubil polfinalno srečanje v konkurenci dvojic. S 6-4 6-4 sta ju premagala Richard Mallory iz Bermude in John Chin iz Jamajke.

Na turnirju Tennis Europe do 12 let v Antalyi je Matic Hribar ostal brez posamičnega četrtfinala. V tretjem krogu ga je s 7-5 3-6 6-4 premagal Rus Egor Shcherbakov. Matic je nastopil še v četrtfinalu konkurence dvojic, a sta z Milanom Matovićem srečanje izgubila.