prijava_e
Novica

Na turnirjih TE in ITF konec nastopov med posamezniki za Aljaža Jerana, Bora Artnaka in Matica Hribarja


bm


Na turnirju ITF 5. ranga v Sofiji je Aljaž Jeran izgubil tekmo drugega kroga. S 6-4 6-0 ga je premagal tretji nosilec, Turk Muhammed Kaan Erel (587). Erel je bil prejšnji teden finalist turnirja enakega ranga v Carigradu. Jerana je nastopil tudi v četrtfinalu konkurence dvojic, a sta s soigralcem Alessiom Gherkejem iz Nemčije obračun z Bolgaroma Prodanovim in Mihaylovim izgubila s 6-7(6) 3-6.

Z nastopi je v Sofiji končal tudi Bor Artnak, ki se je v glavni turnir prebil skozi kvalifikacije. Po zmagi v prvem, je v drugem krogu igral z Bolgarom Simeonom Kostovim (1259). Kostov je bil boljši z rezultatom 7-6(6) 6-3.

Na turnirju ITF 5. ranga v St. Johnsu na Karibih je Maj Tomacs soigralcem iz Švice Christianom Kuehnejem izgubil polfinalno srečanje v konkurenci dvojic. S 6-4 6-4 sta ju premagala Richard Mallory iz Bermude in John Chin iz Jamajke.


Na turnirju Tennis Europe do 12 let v Antalyi je Matic Hribar ostal brez posamičnega četrtfinala. V tretjem krogu ga je s 7-5 3-6 6-4 premagal Rus Egor Shcherbakov. Matic je nastopil še v četrtfinalu konkurence dvojic, a sta z Milanom Matovićem srečanje izgubila.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.