prijava_e
Novica

Zmagovalca OP Diners za člane in članice Tjaša Klevišar in Primož Vovk


bm


V Mengšu se je v organizaciji TK Šporn šport končal prvi turnir nove sezone za člane in članice, OP Diners.

Na turnirju članov je nastopilo 31 igralcev, pri članicah smo spremljali enajst deklet. Videli smo eno večje presenečenje in sicer je že v drugem krogu Simon Javoršek (Maja) izločil prvega nosilca turnirja Roka Komca. Javorška je v nadaljevanju v četrtfinalu s 7-5 6-2 premagal osmi nosilec Primož Vovk (TKMed), ki se je tudi uvrstil v finale. V polfinalu mu je namreč tekmo v prvem nizu predal četrti nosilec Toni Hazdovac (Ptuj) . Drugi finalist je bil drugi nosilec Jan Kupčič (Br-Mb). Kupčič je v četrtfinalu s 3-6 6-1 6-4 premagal Marina Kegla (ŽtkMb), v polfinalu pa s 6-0 6-1 Jošta Plestenjaka (Sl-Lj).

Naslov prvega zmagovalca v novi sezoni je osvojil Primož Vovk. Od Kupčiča je bil v finalu boljši s 6-4 7-6(3).

Pri članicah sta se v finale uvrstili prva nosilka Tjaša Klevišar (Tr-Kr) in druga nosilka Tina Kristina Godec (As-Lit). Klevišarjeva je v polfinalu s 6-1 6-2 izločila Tinkaro Kovač (Šentjur), Godčeva je bila s 6-3 6-3 boljša od klubske kolegice Pie Poglajen. Finalni obračun je s 6-4 6-4 dobila Klevišarjeva.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.