Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Fair play poteza Tenis Slovenije - oddajte svoj predlog

ts, 29.10.2019

Vabimo vas, da podate predlog za Fair play potezo Tenis Slovenije, ki je projekt in vseslovenska akcija, s katero želimo v ospredje postaviti pozitivne zglede v športu. Fair play potezo lahko predlagate vsi tekmovalci oz. udeleženci teniških tekmovanj, trenerji, starši in drugi gledalci teniških turnirjev Tenis Slovenije.

Fair play poteza je tisto ravnanje športnika, s katerim akter udejanja športne vrednote poštenega igranja. Gre za dogodek, kjer se posameznik odloči ravnati spoštljivo, moralno, etično in pošteno v odnosu do soigralca, nasprotnika ali kateregakoli drugega akterja na teniških turnirjih Tenis Slovenije.

Projekt Fair play poteza Tenis Slovenije bo okronan s podelitvijo posebnega priznanja za Fair play potezo leta na Zaključni prireditvi Tenis Slovenije, 28. novembra 2019.

Svoj predlog za Fair play potezo Tenis Slovenije lahko oddate na e-naslov prijave@tenis-slovenija.si, najkasneje do 7. novembra 2019.

Veselimo se vaših predlogov in vas lepo pozdravljamo.

Pisarna Tenis Slovenije

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.