prijava_e
Novica

Aljaž Jeran izgubil četrtfinale mladinskega turnirja ITF v Rabatu, Tjaša Klevišar finalistka turnirja dvojic v Cavtatu


bm


Aljaž Jeran se je na turnirju ITF 4. ranga v maroškem Rabatu uvrstil v četrtfinale. V tretjem krogu je s 6-2 6-0 odpravil Japonca Kaito Odanija in se je za napredovanje v polfinale boril z Maročanom Assilom Boussayrijem. Domačin je bil boljši z rezultatom 6-1 6-2.

. Na turnirju 3. ranga v Cavtatu je v posamični konkurenci v četrtfinalu izpadel naš zadnji predstavnik na turnirju Filip Jeff Planinšek. S 5-7 7-6(5) 6-2 ga je izločil 13. postavljeni Švicar Sami Ben Abdenibbi. Planinšek je danes nastopil tudi v polfinalu konkurence dvojic. S soigralcem Miletom Matićem iz Hrvaške sta z 2-6 2-6 izgubila s Hrvatoma Borno Devaldom in Milijem Poljićakom. Uspešna pa je bila v polfinalu dvojic Tjaša Klevišar. S soigralko iz Hrvaške Katarino Plumtree sta s 7-5 7-6(5) premagali Italijanki Camillo Zanolini in Jennifer Ruggeri in se uvrstili v finale.

Na turnirju ITF 5. ranga v Dornbirnu se je v četretfinalu poslovila naša zadnja predstavnica med posameznicami Nika Strašek. S 6-3 6-4 jo je premagala Švicarka Livia Airoldi. V konkurenci dvojic sta v polfinalu Matic Križnik in Aljaž Kirbiš s 4-6 6-1 6-10 izgubila z Gianluco Marinom iz Švice in Rusom Alexandrom Orlovim. Med dekleti je Nika Strašek s soigralko Viktorio Lackovo prav tako izgubila polfinalno srečanje. S 7-6(3) 6-1 sta ju premagali Čehinja Sara Bejlek in Hrvatica Petra Marcinko.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.