prijava_e
Novica

Aljaž Bedene po fantastični predstavi v drugi krog turnirja ATP serije 500 na Dunaju


bm


Teniška poezija bi lahko poimenovali današnjo vrhunsko predstavo našega najboljšega teniškega igralca ta hip Aljaža Bedeneta na turnirju ATP z nagradnim skladom 2,4 mio € na Dunaju. V prvem krogu je s 6-4 6-4 v uri in sedemindvajsetih minutah igre ugnal sedmega nosilca turnirja in trenutno 20. tenisača sveta, Argentinca Guida Pello. Aljaž je odigral fantastično partijo v kateri je ob izjemnem servisu, izgubil je vsega eno točko na zadet prvi začetni udarec, dosegel petnajst asov, nenadkriljiv pa je bil tudi v igri v polju. Z le malo neizsiljenimi napakami je tokrat povsem naigral tekmeca in se mu na najboljši možen način oddolžil za lanski poraz na turnirju v Umagu.

To je bila za Aljaža že tretja zaporedna zmaga na turnirju, dve je dodal še v kvalifikacijah, za napredovanje v četrtfinale pa ga čaka obračun s Francozom Gillesom Simonom, s katerim se je doslej srečal dvakrat in obakrat igrišče zapustil kot zmagovalec.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.