Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Mladinci ta teden na turnirjih ITF v Cavtatu, Dornbirnu in Rabatu

bm, 21.10.2019

Naši mladinci in mladinke ta teden nastopajo turnirjih ITF.

Na turnirju 3. ranga v Cavtatu sta bili v prvem krogu uspešni Tjaša Klevišar in Maja Makorič, izgubili pa so Maj Najvirt Kolarič pri fantih ter Ela Nala in Tara Katarina Milić pri dekletih. Nastopili bodo še Filip Jeff Planinšek, Dan Trošt Slapnik in Tara Gorinšek .

V Rabatu je na turnirju 4. ranga po uspešno opravljenih kvalifikacijah v prvem krogu glavnega turnirja nastopil Aljaž Jeran in s 7-6(2) 2-6 6-4 premagal četrtega nosilca Younesa Adnana iz Maroka.

V Dornbirnu je bil na turnirju 5. ranga v prvem krogu z zmago 7-6(5) 6-7(3) in 6-3 nad Poljakom Sandrom Szicem uspešen Aljaž Kirbiš. Izgubila je Pia Marija Rebec katero je s 6-3 6-3 premagala 1. nosilka Hrvatica Petra Marcinko. Nastopili bodo še kvalifikant Matic Križnik, kvalifikantka Eva Muller Uhan in Nika Strašek .

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.