Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Pia Lovrič izgubila v četrtfinalu turnirja ITF v Tabarki, Tom Kočevar Dešman poražen v četrtfinalu Dohe

bm, 18.10.2019

Pia Lovrič se je na drugem turinju ITF v Tabarki (15.000 $) poslovila v četrtfinalu. S 7-6(1) 6-0 jo je premagala Francozinja Ines Nicault. Pia je v prvem nizu povedla s 4-1, nato pa se je začela boriti s slabostjo, ki ni popustila do konca srečanja in ji je onemogočila enakovreden obračun s 24-letno Francozinjo.

Še tretja osvojitev točk na članskih turnirjih ITF ji bo prinesla pvo uvrstitev na člansko svetovno teniško lestvico WTA.

Tom Kočevar Dešman je nastopil na turnirju ITF (15.000 $) v Dohi in se poslovil v četrtfinalu. S 6-3 6-1 ga je nadigral Ukrajinec Marat Deviatiarov, ki je z odličnim servisom povsem razorožil našega igralca. Ta je imel izkoristek prvega servisa kar 84 %. Tomu je štirikrat odvzel servis, sam ga ni izgubil.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.