prijava_e
Novica

Tom Kočevar Dešman četrtfinalist v Dohi; konec za Katarino Srebotnik in Aljaža Bedeneta med dvojicami v Moskvi


bm


Tom Kočevar Dešman je na turnirju ITF (15.000 $) v Dohi zmagal še drugič in se uvrstil v četrtfinale. V prvem krogu je s 6-4 6-2 premagal 17-letnega Irca Ammarja Elamina, v drugem je bil s 6-4 7-5 boljši od 23-letnega Indijca Rishaboma Agarwala. V četrtfinalu bo igral z Ukrajincem Maratom Deviatiarovim.

Na turnirju WTA v Moskvi se je Katarina Srebotnik s soigralko iz Rusije Veroniko Kudermetovo uvrstila v četrtfinale. V uvodnem nastopu sta s 7-6(4) 6-3 premagali Rusinjo Ekaterino Alexandrovo in Belorusinjo Aliaksandro Sasnovich. Za uvrstitev v polfinale sta igrali z Kirsten Flipkens iz Belgije in Američanko Bethanie Mattek Sands ter izgubili z 1-6 2-6.

Na ATP turnirju v Moskvi je Aljaž Bedene s soigralcem Nicolasom Jarryem izgubil četrtfinalni obračun dvojic. S 6-4 6-3 sta ju premagala Italijana Andreas Seppi in Thomas Fabbiano.

Po porazu med posamezniki v prvem krogu ATP challengerja v Las Vegasu je Blaž Rola v paru z Američanom Mitchellom Kruegerjem nastopil v konkurenci dvojic in se uvrstil v četrtfinale. Tu sta s 6-4 3-6 2-10 izgubila z Amaričanoma Evanom Kingom in Hunterjem Reesejem.

Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.