Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Tom Kočevar Dešman četrtfinalist v Dohi; konec za Katarino Srebotnik in Aljaža Bedeneta med dvojicami v Moskvi

bm, 17.10.2019

Tom Kočevar Dešman je na turnirju ITF (15.000 $) v Dohi zmagal še drugič in se uvrstil v četrtfinale. V prvem krogu je s 6-4 6-2 premagal 17-letnega Irca Ammarja Elamina, v drugem je bil s 6-4 7-5 boljši od 23-letnega Indijca Rishaboma Agarwala. V četrtfinalu bo igral z Ukrajincem Maratom Deviatiarovim.

Na turnirju WTA v Moskvi se je Katarina Srebotnik s soigralko iz Rusije Veroniko Kudermetovo uvrstila v četrtfinale. V uvodnem nastopu sta s 7-6(4) 6-3 premagali Rusinjo Ekaterino Alexandrovo in Belorusinjo Aliaksandro Sasnovich. Za uvrstitev v polfinale sta igrali z Kirsten Flipkens iz Belgije in Američanko Bethanie Mattek Sands ter izgubili z 1-6 2-6.

Na ATP turnirju v Moskvi je Aljaž Bedene s soigralcem Nicolasom Jarryem izgubil četrtfinalni obračun dvojic. S 6-4 6-3 sta ju premagala Italijana Andreas Seppi in Thomas Fabbiano.

Po porazu med posamezniki v prvem krogu ATP challengerja v Las Vegasu je Blaž Rola v paru z Američanom Mitchellom Kruegerjem nastopil v konkurenci dvojic in se uvrstil v četrtfinale. Tu sta s 6-4 3-6 2-10 izgubila z Amaričanoma Evanom Kingom in Hunterjem Reesejem.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.