Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Tom Kočevar Dešman dobro začel nastope v Dohi, Katarina Srebotnik v četrtfinale WTA turnirja dvojic v Moskvi

bm, 17.10.2019

Tom Kočevar Dešman je z zmago začel nastope na turnirju ITF (15.000 $) v Dohi. V prvem krogu je s 6-4 6-2 premagal 17-letnega Irca Ammarja Elamina in bo v drugem igral z 23-letnim Indijcem Rishabom Agarwalom.

Na turnirju WTA v Moskvi se je Katarina Srebotnik s soigralko iz Rusije Veroniko Kudermetovo uvrstila v drugi krog. V uvodnem nastopu sta s 7-6(4) 6-3 premagali Rusinjo Ekaterino Alexandrovo in Belorusinjo Aliaksandro Sasnovich. Za uvrstitev v polfinale bosta igrali z Kirsten Flipkens iz Belgije in Američanko Bethanie Mattek Sands.

Po porazu med posamezniki v prvem krogu ATP challengerja v Las Vegasu je Blaž Rola v paru z Američanom Mitchellom Kruegerjem nastopil v konkurenci dvojic in se uvrstil v četrtfinale.

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.