Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Slovenska ekipa deklic do 14 let nastopila v Linzu

bm, 10.10.2019

Organizatorji teniškega turnirja WTA v Linzu v času trajanja turnirja organizirajo t.i. Nations cup na katerem bodo nastopile deklice v starostni kategoriji do 14 let.

Slovenijo bosta zastopali A ekipa letnik 2005 in B ekipa letnik 2006. V ekipi A bosta nastopili Ana Lanišek in Maša Viriant, v ekipi B pa Ana Tara Praček in Lija Mumlek. Deklice na turnirju spremljata Marko Por in Daniel Šantl.

Igralke bodo na turnirju obravnavane podobno kot njihove starejše vzornice, ki nastopajo na turnirju, tako da se bodo imele priložnost seznaniti z njihovo dnevno rutino in jih seveda spremljati od blizu na treningih in tekmah. Nastanjene bodo v uradnem hotelu turnirja, dobile bodo akreditacije in uporabljale uradni prevoz turnirja, prehranjevale pa se bodo v restavraciji, ki je namenjena tudi profesionalnim igralkam.

Igralke so v Linz prispele v sredo, danes bodo odigrale tekmo z Avstrijo, v petek pa sledi razglasitev rezultatov in podelitev priznanj.

Ana Lanišek bo igrala z Liez Rothemsteiner, Maša Viriant z Johanno Hiesmaier, Ana Tara Praček s Tamaro Kostić in Lija Mumlek z Aleksandro Zimmer.
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.