prijava_e
Novica

Slovenska ekipa deklic do 14 let nastopila v Linzu


bm


Organizatorji teniškega turnirja WTA v Linzu v času trajanja turnirja organizirajo t.i. Nations cup na katerem bodo nastopile deklice v starostni kategoriji do 14 let.

Slovenijo bosta zastopali A ekipa letnik 2005 in B ekipa letnik 2006. V ekipi A bosta nastopili Ana Lanišek in Maša Viriant, v ekipi B pa Ana Tara Praček in Lija Mumlek. Deklice na turnirju spremljata Marko Por in Daniel Šantl.

Igralke bodo na turnirju obravnavane podobno kot njihove starejše vzornice, ki nastopajo na turnirju, tako da se bodo imele priložnost seznaniti z njihovo dnevno rutino in jih seveda spremljati od blizu na treningih in tekmah. Nastanjene bodo v uradnem hotelu turnirja, dobile bodo akreditacije in uporabljale uradni prevoz turnirja, prehranjevale pa se bodo v restavraciji, ki je namenjena tudi profesionalnim igralkam.

Igralke so v Linz prispele v sredo, danes bodo odigrale tekmo z Avstrijo, v petek pa sledi razglasitev rezultatov in podelitev priznanj.

Ana Lanišek bo igrala z Liez Rothemsteiner, Maša Viriant z Johanno Hiesmaier, Ana Tara Praček s Tamaro Kostić in Lija Mumlek z Aleksandro Zimmer.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.