Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Pia Lovrič v četrtfinale turnirja ITF v Tabarki , Nastja Kolar četrtfinalistka v Lagosu


bm, 10.10.2019

Pia Lovrič ta teden nastopa na drugem profesionalnem turnirju v karieri, tokrat v Tabarki (15.000 $). Nastop v glavnem turnirju ji zagotavlja uvrstitev med najboljših sto mladink sveta, ki imajo v glavnih žrebih turnirjev ITF rezervirana mesta. Zaenkrat priložnosti odlično izkorišča. Potem, ko se je v prvem nastopu v Olomoucu avgusta letos uvrstila v četrtfinale je tudi tokrat dosegla najmanj četrtfinale.

V prvem krogu je z 2-6 6-2 6-2 izločila peto nosilko Belorusinjo Sadafmoh Tolibovo, 820. igralko lestvice WTA. V drugem krogu je igrala s Portugalko Saro Lanca (1076) in tudi tokrat zanesljivo slavila s 6-3 6-2. V konkurenci dvojic se je s soigralko Saro Ziodato uvrstila v polfinale.

Na turnirju ITF v Lagosu (25.000 $) je tretja nosilka Nastja Kolar. V prvem krogu je s 6-1 6-0 premagala Celestine Avomo Ella iz Gabona, v drugem pa je bila s 6-2 6-3 boljša od Južnoafričanke Zoe Kruger.

.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo