Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Danes se končuje jesenski prestopno registracijski rok


bm, 15.10.2019

Obveščamo vas, da od 5.oktobra 2019 do 15. oktobra 2019 poteka prestopno-registracijski rok, v katerem lahko klubi na novo registrirajo igralce ali prestope le-teh.

Prosimo za pravočasno oddajo podatkov in ažurnost le-teh, da bo postopek potekal brez težav. Več o postopku registracije si lahko preberete na www.tzsinfosys.si

Zahtevek za registracijo je pravočasen, če je v aplikacijo vnesen v zgoraj navedenem terminu.Pogoji za veljavno registracijo so:

- plačana letna članarina za teniško organizacijo (po ceniku TZS), - plačana članarina za člana te organizacije (po ceniku TZS), - poravnane obveznosti iz naslova registracij za tekoče leto in ostale medsebojne obveznosti teniške organizacije in TZS, - poravnana obveznost za morebitno odškodnino (v primeru prestopa v drug klub), - plačana prestopna članarina (po ceniku TZS za tekoče leto, v primeru prestopa v drug klub).

Z našim sponzorjem Diners Club smo se dogovorili za možnost sofinanciranja registracij, tako da je za vas registracija lahko tudi brezplačna. Vse kar morate urediti je, da izpolnite pristopnico v priponki in jo posredujete na Diners Club.

Za več informacij se obrnite na Gašperja Pogačnika na 040 342 778 ali na e-mail gasper.pogacnik@erstecard.si.

Za morebitna vprašanja in dodatne informacije smo na voljo na info@tenis-slovenija.si.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo