Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Masters do 14 let sta osvojila Ana Lanišek in Matic Križnik


bm, 1.10.2019

V Kopru so se končali zaključni turnirji letošnje teniške sezone. Masters do 14 let sta osvojila Ana Lanišek (Radom) in Matic Križnik (TK-CC).

Če smo v mastersu do 18 let dobili presentljiva zmagovalca se je v kategoriji do 14 let v glavem vse odvilo po pričakovanjih. Pri dečkih je zanesljivo slavil Matic Križnik, ki je trenutno v svoji starostni kategoriji brez prave konkurence. V finalu je s 6-0 6-3 premagal klubskega soigralca Tima Kuštra. Edini presenetljiv izid je v drugem krogu dosegel vedno boljši Mariborčan Niki Polanec, ki je v treh nizih izločil drugega nosilca Žigo Šveca, v nadaljevanju pa v treh nizih izgubil s Kuštrom.

Pri deklicah smo spremljali finale dveh igralk, ki prihajata iz TK Radomlje, prve nosilke Ane Lanišek in drugo postavljene Maše Viriant. Laniškova je finale dobila s 6-4 6-4 in tako z zmago kronala letošnjo odlično sezono.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo