Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Veronika Erjavec in Nastja Kolar finalistki turnirjev ITF


bm, 28.9.2019

Izvrstno igrata na turnirjih ITF v Kaposvarju in Kairu Veronika Erjavec in Nastja Kolar, saj sta se obe uvrstili v finale.

Na močnejšem turnirju v Kaposvarju, ki ima nagradni sklad 25.000 $ je Veronika Erjavec z uvrstitvijo v finale že dosegla najboljši izid kariere, okrona pa ga lahko s prvim naslvom na turnirjih ITF, ki ji v njeni zbirki odličnih izidov še manjka. V polfinalu je s 6-2 6-4 premagala Makedonko Lino Gjorchesko (WTA 447) in se bo v finalu pomerila s peto nosilko turnirja Dejano Radanović iz Srbije.

Nastja Kolar pa se bo na turnirju v Egiptu (15.000 $) v finalu poskušala oddolžiti za poraz Egipčanki Sandri Samir. Ta jo je nampreč prejšnji teden premagala prav tako v finalu prvega turnirja v Kairu. Kolarjeva je sicer v polfinalu brez težav s 6-1 6-4 odpravila Rusinjo Zoziyo Kardava.

Brez finala pa je ostal Tomas Lipovšek Puches, ki nastopa na turnirju ITF (15K) v Tabarki. V polfinalu ga je s 6-1 6-2 premagal drugi nosilec Romun Filip Christian Jianu.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo