Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Veronika Erjavec in Nastja Kolar finalistki turnirjev ITF

bm, 28.9.2019

Izvrstno igrata na turnirjih ITF v Kaposvarju in Kairu Veronika Erjavec in Nastja Kolar, saj sta se obe uvrstili v finale.

Na močnejšem turnirju v Kaposvarju, ki ima nagradni sklad 25.000 $ je Veronika Erjavec z uvrstitvijo v finale že dosegla najboljši izid kariere, okrona pa ga lahko s prvim naslvom na turnirjih ITF, ki ji v njeni zbirki odličnih izidov še manjka. V polfinalu je s 6-2 6-4 premagala Makedonko Lino Gjorchesko (WTA 447) in se bo v finalu pomerila s peto nosilko turnirja Dejano Radanović iz Srbije.

Nastja Kolar pa se bo na turnirju v Egiptu (15.000 $) v finalu poskušala oddolžiti za poraz Egipčanki Sandri Samir. Ta jo je nampreč prejšnji teden premagala prav tako v finalu prvega turnirja v Kairu. Kolarjeva je sicer v polfinalu brez težav s 6-1 6-4 odpravila Rusinjo Zoziyo Kardava.

Brez finala pa je ostal Tomas Lipovšek Puches, ki nastopa na turnirju ITF (15K) v Tabarki. V polfinalu ga je s 6-1 6-2 premagal drugi nosilec Romun Filip Christian Jianu.
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.