prijava_e
Novica

Veronika Erjavec in Nastja Kolar finalistki turnirjev ITF


bm


Izvrstno igrata na turnirjih ITF v Kaposvarju in Kairu Veronika Erjavec in Nastja Kolar, saj sta se obe uvrstili v finale.

Na močnejšem turnirju v Kaposvarju, ki ima nagradni sklad 25.000 $ je Veronika Erjavec z uvrstitvijo v finale že dosegla najboljši izid kariere, okrona pa ga lahko s prvim naslvom na turnirjih ITF, ki ji v njeni zbirki odličnih izidov še manjka. V polfinalu je s 6-2 6-4 premagala Makedonko Lino Gjorchesko (WTA 447) in se bo v finalu pomerila s peto nosilko turnirja Dejano Radanović iz Srbije.

Nastja Kolar pa se bo na turnirju v Egiptu (15.000 $) v finalu poskušala oddolžiti za poraz Egipčanki Sandri Samir. Ta jo je nampreč prejšnji teden premagala prav tako v finalu prvega turnirja v Kairu. Kolarjeva je sicer v polfinalu brez težav s 6-1 6-4 odpravila Rusinjo Zoziyo Kardava.

Brez finala pa je ostal Tomas Lipovšek Puches, ki nastopa na turnirju ITF (15K) v Tabarki. V polfinalu ga je s 6-1 6-2 premagal drugi nosilec Romun Filip Christian Jianu.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.