Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Polona Hercog v Pekingu boljša od Goerges; Dalila Jakupović izgubila finale dvojic v Taškentu


bm, 29.9.2019

Na turnirju WTA v Pekingu serije Premier 5 z nagradnim skladom 8.285.274 $ je Polona Hercog s 6-7(4) 7-6(5) 6-4 premagala Nemko Julio Goerges in se uvrstila v drugi krog. Kljub dvanajstim dvojnim napakam je Hercogova servis izgubila samo trikrat v srečanju, sama pa ga je nasprotnici odvzela štirikrat. Imela je sicer odličen izkoristek prvega servisa (82%), pri izkoristku drugega pa sta bili z Goergesevo enaki (47 %). Po nekaj manj kot treh urah igre je bila Hercogova v osvojenih točkah boljša s (125-118). Polona je z današnjih nastopom potrdila dobro formo, ki jo spremlja že nekaj časa in se lahko v Pekingu nadeja odlične uvrstitve.

Na turnirju WTA v Taškentu (250.000 $) pa Dalila Jakupović ni uspela osvojiti novega naslova v konkurenci dvojic. S soigralko Sabrino Santamario iz ZDA sta s 3-6 6-7(4) izgubili finalni obračun z Brazilko Luiso Stefani in Hayley Carter.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo