Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Nik Razboršek, Veronika Erjavec, Nastja Kolar in Tomas Lipovšek Puches četrtfinalisti


bm, 26.9.2019

Nik Razboršek se je na turnirju ITF (25.000+H) na Češkem uvrstil v četrtfinale. V drugem krogu je s 6-0 6-2 premagal Čeha Jirija Jeniceka. Nik je odlično serviral saj je imel izkoristek prvega servisa kar 82 %, drugega pa 74 %. V tekmi nasprotniku ni ponudil niti ene brejk priložnosti. Sam je izkoristil vseh pet.

Na turnirju ITF v Tabarki (15.000 $) je Tomas Lipovšek Puches za uvrstitev v četrtfinale s 6-3 0-6 6-4 premagal Gabriela Mario Noceja.

Na turnirju ITF v Kaposvarju (25.000 $) je Veronika Erjavec s 6-2 6-2 nadigrala sedmo nosilko Hrvatico Teno Lukas, prejšnji teden zmagovalko turnirja ITF v Podgorici.

Na turnirju ITF v Kairu tudi ta teden dobro igra druga nosilka Nastja Kolar, ki je v drugem krogu s 6-1 6-2 premagala Rusinjo Tamaro Bizhukovo.

Mike Urbanija je na turnirju ITF (15.000 $) v Antalyi v prvem krogu je s 6-4 2-0(predaja) izločil slovaškega kvalifikanta Michala Marka, v drugem pa z 1-6 4-6 izgubil s 1. nosilcem Ivanom Nedelkom , ki ga je premagal že prejšnji teden v četrtfinalu turnirja ITF na istem prizorišču.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo