prijava_e
Novica

Na Velem Lošinju konec slovenskih nastopov


bm


Na mladinskem turnirju ITF 4. ranga na Velem Lošinju po tretjem krogu v posamični konkurenci nimamo več predstavnikov, izpadli pa so tudi vsi naši igralci in igralke v konkurenci dvojic. Med dekleti je v prvi tekmi tretjega kroga Petja Drame s 5-7 1-6 izgubila s Švicarko Julie Sappl, zadnji pa sta izpadli še Tjaša Klevišar in Alja Belinger. Klevišarjeva je s 6-3 1-6 6-7(2) izgubila s Chiaro Girelli, za Belingerjevo je bila premočna druga nosilka Noa Krznarić, ki je zmagala s 6-3 6-1.

Pri fantih sta izpadla Gal Emeršič Potočnik, katerega je s 6-1 6-0 premagal četrti nosilec Slovak Matej Galik in Blaž Vidovič od katerega je bil s 7-5 6-2 boljši šesti nosilec Slovak Lukas Palovic.

>strong>Tara Gorinšek in Alja Belinger sta se vsaka s svojo soigralko uvrstili v četrtfinale dvojic, tu pa je bila uspešna samo Belingerjeva, ki je s soigralko iz Rusije Victorio Borodulino napredovala v polfinale. V polfinalu sta igrali s hrvaško dvojico Marijana Majetić in Sara Svetac in izgubili s 6-7(3) 2-6.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.