Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Na Velem Lošinju konec slovenskih nastopov


bm, 25.9.2019

Na mladinskem turnirju ITF 4. ranga na Velem Lošinju po tretjem krogu v posamični konkurenci nimamo več predstavnikov, izpadli pa so tudi vsi naši igralci in igralke v konkurenci dvojic. Med dekleti je v prvi tekmi tretjega kroga Petja Drame s 5-7 1-6 izgubila s Švicarko Julie Sappl, zadnji pa sta izpadli še Tjaša Klevišar in Alja Belinger. Klevišarjeva je s 6-3 1-6 6-7(2) izgubila s Chiaro Girelli, za Belingerjevo je bila premočna druga nosilka Noa Krznarić, ki je zmagala s 6-3 6-1.

Pri fantih sta izpadla Gal Emeršič Potočnik, katerega je s 6-1 6-0 premagal četrti nosilec Slovak Matej Galik in Blaž Vidovič od katerega je bil s 7-5 6-2 boljši šesti nosilec Slovak Lukas Palovic.

>strong>Tara Gorinšek in Alja Belinger sta se vsaka s svojo soigralko uvrstili v četrtfinale dvojic, tu pa je bila uspešna samo Belingerjeva, ki je s soigralko iz Rusije Victorio Borodulino napredovala v polfinale. V polfinalu sta igrali s hrvaško dvojico Marijana Majetić in Sara Svetac in izgubili s 6-7(3) 2-6.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo