prijava_e
Novica

Na Velem Lošinju konec slovenskih nastopov


bm


Na mladinskem turnirju ITF 4. ranga na Velem Lošinju po tretjem krogu v posamični konkurenci nimamo več predstavnikov, izpadli pa so tudi vsi naši igralci in igralke v konkurenci dvojic. Med dekleti je v prvi tekmi tretjega kroga Petja Drame s 5-7 1-6 izgubila s Švicarko Julie Sappl, zadnji pa sta izpadli še Tjaša Klevišar in Alja Belinger. Klevišarjeva je s 6-3 1-6 6-7(2) izgubila s Chiaro Girelli, za Belingerjevo je bila premočna druga nosilka Noa Krznarić, ki je zmagala s 6-3 6-1.

Pri fantih sta izpadla Gal Emeršič Potočnik, katerega je s 6-1 6-0 premagal četrti nosilec Slovak Matej Galik in Blaž Vidovič od katerega je bil s 7-5 6-2 boljši šesti nosilec Slovak Lukas Palovic.

>strong>Tara Gorinšek in Alja Belinger sta se vsaka s svojo soigralko uvrstili v četrtfinale dvojic, tu pa je bila uspešna samo Belingerjeva, ki je s soigralko iz Rusije Victorio Borodulino napredovala v polfinale. V polfinalu sta igrali s hrvaško dvojico Marijana Majetić in Sara Svetac in izgubili s 6-7(3) 2-6.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.