Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Na mladinskem turnirju ITF na Velem Lošinju v tretji krog Gal Emeršič Potočnik, Blaž Vidovič, Tjaša Klevišar, Petja Drame in Alja Belinger


bm, 24.9.2019

Na mladinskem turnirju ITF 4. ranga na Velem Lošinju sta se pri fantih v tretji krog uvrstila Gal Emeršič Potočnik in Blaž Vidovič.. V drugem krogu je izgubil Žiga Kovačič, že v prvem krogu pa so izpadli Maj Premzl, Samuel Pate in Miha Vetrih.

Pri dekletih je v prvem krogu zmagala srečna poraženka Annika Planinšek, ki je v nadaljevanju izgubila, uspešne pa so bile še Petja Drame, Pia Marija Rebec in Tjaša Klevišar. V prvem krogu sta bili prosti Tara Gorinšek in Alja Belinger. Gorinškova je nato v drugem krogu izgubila.

V drugem krogu so zmage zabeležile Tjaša Klevišar, Petja Drame in Alja Belinger. Vse tri so napredovale v osmino finala.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo