Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Blaž Kavčič tokrat obstal v prvem krogu challengerja, Tomas Lipovšek Puches v drugi krog turnirja ITF


bm, 24.9.2019

Blaž Kavčič je ta teden nastopil na ATP challengerju v glavnem mestu italijanske dežele Toscana, Firencah. Na turnirju z nagradnim skladom 46.600 €, ki se igra na pesku se je v prvem krogu pomeril z domačinom, 21-letnim Enricom Dalla Vallejem in izgubil z 1-6 3-6. Italijan je dobro serviral in zadržal vse svoje servise, Blaž je začetni udarec izgubil štirikrat.

Tomas Lipovšek Puches nastopa na turnirju ITF v Tabarki (15.000 $). V prvem krogu je s 7-5 2-0 (predaja) izločil srečnega poraženca iz kvalifikacij, Argentinca Octavia Volpija.

V Firencah bo nastopil tudi Blaž Rola, ki se bo v prvem krogu srečal s Špancem Oriolom Rocom Batallo, 305. igralcem lestvice ATP. Rola je na turnirju osmi nosilec.

Mike Urbanija je na turnirju ITF (15.000 $) v Antalyi, Pia Čuk in Veronika Erjavec bosta nastopili na turnirju ITF (25.000 $) v Kaposvarju, Nastja Kolar pa še drugi teden na turnirju ITF (15.000 $) v Kairu.

V Santa Margheriti Di Puli (25.000 $) bo nastopila Nina Potočnik.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Kompas Medot Diners Tenis Slovenija MSIN Coca Cola Slowatch Perskindol Jolly Babolat Slovenija Lenovo