Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Zmagovalci FIN turnirjev Lino do 12 let na Ptuju so Matic Hribar, An-Mikono Čopič, Nala Kovačič in Emma Hrnčič


bm, 22.9.2019

Na Ptuju se je v organizaciji TK Terme Ptuj končal zadnji letošnji finalni turnir Lino za dečke in deklice v starostni kategoriji do 12 let.

V A turnirju dečkov sta se v finale uvrstila Matic Hribar (Tk-CC) in Paolo Angeli (ŠtkVe). Turnir je s finalno zmago 7-5 6-2 osvojil Matic Hribar. V B turnirju dečkov so bili polfinalisti Matic Sitar (Šporn), Gašper Bernard (Radov), Mikono An-Čopič (Tabre) in Jan Vodnik (ŠD_LTA). V finale sta se uvrstila Sitar in Čopič, falni obračun pa je s 6-4 4-6 6-0 dobil An Mikono Čopič.

V A turnirju deklic sta se v finale uvrstili Nala Kovačič (ŽtkMb) in Stefanija Katarina Mrvar (Šentjur). Turnir je osvojila prva nosilka Nala Kovačič, ki je finalni obračun dobila s 6-0 6-4.

V B turnirju deklic sta bili finalistki Emma Hrnčič (Bobi) in Eva Vodenik (Br-Mb). Zmagala je Emma Hrnčič. V finalu je bila od Vodenikove boljša s 6-1 6-0.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo