prijava_e
Novica

Zmagovalci FIN turnirjev Lino do 12 let na Ptuju so Matic Hribar, An-Mikono Čopič, Nala Kovačič in Emma Hrnčič


bm


Na Ptuju se je v organizaciji TK Terme Ptuj končal zadnji letošnji finalni turnir Lino za dečke in deklice v starostni kategoriji do 12 let.

V A turnirju dečkov sta se v finale uvrstila Matic Hribar (Tk-CC) in Paolo Angeli (ŠtkVe). Turnir je s finalno zmago 7-5 6-2 osvojil Matic Hribar. V B turnirju dečkov so bili polfinalisti Matic Sitar (Šporn), Gašper Bernard (Radov), Mikono An-Čopič (Tabre) in Jan Vodnik (ŠD_LTA). V finale sta se uvrstila Sitar in Čopič, falni obračun pa je s 6-4 4-6 6-0 dobil An Mikono Čopič.

V A turnirju deklic sta se v finale uvrstili Nala Kovačič (ŽtkMb) in Stefanija Katarina Mrvar (Šentjur). Turnir je osvojila prva nosilka Nala Kovačič, ki je finalni obračun dobila s 6-0 6-4.

V B turnirju deklic sta bili finalistki Emma Hrnčič (Bobi) in Eva Vodenik (Br-Mb). Zmagala je Emma Hrnčič. V finalu je bila od Vodenikove boljša s 6-1 6-0.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.