Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Na turnirju ITF na Velem Lošinju tudi letos močna slovenska zasedba


bm, 21.9.2019

Na Velem Lošinju se je s kvalifikacijami začel mladinski turnir ITF 4. ranga na katerem je tudi letos močna slovenska zasedba igralcev in igralk.

V kvalifikacijah sta z zmagama nastope začela Dan Trošt Slapnik in Annika Planinšek, a je Dan nato v drugem krogu izgubil. Annika je tekmo drugega kroga kvalifikacij odigrala v nedeljo in tudi ona izgubila. V prvem krogu je bil uspešen še Samuel Pate, ki se je po predaji nasprotnika v finalu kvalifikacij uvrstil v glavni turnir. Izgubili so Grega Sevšek, Tilen Potočnik, Jelena Kovačevič, Manca Lampret, Tilen Kovač, Marsel Žnuderl, Maja Radišič in Tim Kušter.

V glavnem turnirju so pri fantih prijavljeni Blaž Vidovič, Tin Krstulovič, Miha Vetrih, Maj Premzl, Žiga Kovačič in Gal Emeršič Potočnik. Pri dekletih bodo nastopile Tara Gorinšek, Tjaša Klevišar, Petja Drame, Alja Belinger, Pia Marija Rebec in kot srečna poraženka Annika Planinšek..

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo