Na turnirju ITF na Velem Lošinju tudi letos močna slovenska zasedba

Na Velem Lošinju se je s kvalifikacijami začel mladinski turnir ITF 4. ranga na katerem je tudi letos močna slovenska zasedba igralcev in igralk.

V kvalifikacijah sta z zmagama nastope začela Dan Trošt Slapnik in Annika Planinšek, a je Dan nato v drugem krogu izgubil. Annika je tekmo drugega kroga kvalifikacij odigrala v nedeljo in tudi ona izgubila. V prvem krogu je bil uspešen še Samuel Pate, ki se je po predaji nasprotnika v finalu kvalifikacij uvrstil v glavni turnir. Izgubili so Grega Sevšek, Tilen Potočnik, Jelena Kovačevič, Manca Lampret, Tilen Kovač, Marsel Žnuderl, Maja Radišič in Tim Kušter.

V glavnem turnirju so pri fantih prijavljeni Blaž Vidovič, Tin Krstulovič, Miha Vetrih, Maj Premzl, Žiga Kovačič in Gal Emeršič Potočnik. Pri dekletih bodo nastopile Tara Gorinšek, Tjaša Klevišar, Petja Drame, Alja Belinger, Pia Marija Rebec in kot srečna poraženka Annika Planinšek..