Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Blaž Rola, Mike Urbanija in Nastja Kolar četrtfinalisti


bm, 19.9.2019

Na ATP challengerju v Sibiu (46.600+H) z dobrimi igrami nadaljuje Blaž Rola, ki se je uvrstil v četrtfinale. V drugem krogu je s 6-1 3-6 6-1 premagal Srba Pedjo Krstina in se bo za uvrstitev v polfinale pomeril s Slovakom Alexom Molcanom. Blaž je zelo dobro serviral in ob izkoristku več kot 70 % prvega in drugega servisa začetni udarec izgubil le enkrat in to v drugem nizu. Nasprotniku ga je odvzel štirikrat, po dvakrat v prvem in tretjem nizu, za zmago pa je potreboval uro in pol.

Na turnirju ITF v Antalyi (15.000 $) se je Mike Urbanija uvrstil v četrtfinale. V drugem krogu je s 7-6(5) 6-3 premagal Kanadčana Kelseya Stevensona. Za Mika je to prva uvrstitev v četrtfinale po daljšem času saj je na zadnjih desetih turnirjih ITF nastope končal v prvem krogu. V četrtfinalu bo igral z Rusom Ivanom Nedelkom.

Na turnirju ITF v Kairu (15.000 $) je Nastja Kolar, ki je na turnirju druga nosilka zabeležila dve zmagi in se uvrstila v četrtfinale. V drugem krogu je s 6-3 6-4 premagala Italijanko Chiaro Bordo.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo