Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Carlo Angeli in Lija Mumlek zmagovalca OP Odmev 14


bm, 16.9.2019

V Kranju in Kopru je konec tedna potekalo odprto prvenstvo Odmev za dečke in deklice v starostni kategoriji do 14 let. Ob odsotnosti najboljših sta se v Kranju v finale A turnirja uvrstila Brin Kozinc Frelih (Tr-Kr) in Carlo Angeli (ŠtkVe). Kozinc Frelih je v polfinalu s 4-6 6-4 6-4 premagal klubskega soigralca Maxa Stolleckerja, Angeli je bil v drugem polfinalu s 6-0 6-1 boljši od Marka Požonca (TK-CC). Turnir je osvojil Carlo Angeli, ki je v finalu zmagal s 6-3 6-2.

B turnir je v Kopru osvojil Peter Marn (Radomlje).

V A turnirju deklic sta se v Kranju v finale uvrstili Lija Mumlek (ŽtkMb), v polfinalu je s 6-2 6-2 premagala Julijo Bogatin (LukaKp) in Nika Završki (ŠD_LTA), ki je bila v drugem polfinalu s 6-4 6-3 boljša od Karin Dirbek (Krško). Turnir je osvojila Lija Mumlek, ki je v finalu zmagala s 6-3 6-3.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo