prijava_e
Novica

Igralke TK Triglav in TK Terme Ptuj finalistke prve članske ženske lige, v nedeljo v Kranju tudi moški finale med TK Triglav Kranj in TD Slovan Ljubljana


bm


Danes smo po polfinalnih dvobojih v prvi ženski teniški ligi dobili še finalistke ženske lige. V Mariboru je ekipa TK Triglav Kranj s 3-0 premagala domačo ekipo ŽTK Maribor. Za Kranjčanke so bile uspešne Tina Cvetkovič, Tjaša Klevišar in Barbara Mulej.

V drugem polfinalu je ekipa TK Terme Ptuj v Medvodah premagala domačo ekipo TK Spin Medvode s 3-1. Za Ptujčanke sta zmagali Maja Makorič in Pia Lovrič ter dvojica Lovrič/Makorič, za Medvode je točko osvojila Kaja Podobnik.

Kranj bo tako v nedeljo gostitelj obeh finalnih obračunov, tako prve moćške kot prve ženske članske teniške lige. Pri moških se bosta za naslov borili ekipi TK Triglav Kranj in TD Slovan Ljubljana, pri ženska pa ekipi TK Triglav Kranj in TK Terme Ptuj.

V Kranju kjer poteka tudi OP Odmev do 14 let se tako v nedeljo obeta pravi teniški praznik, saj bodo gledalci lahko uživali v obračunih Grega Žemlje, Mika Urbanije, Roka Jarca, Matjaža Jurmana, Grege Teraža, Janeza Semrajca, Nevena Krivokuće, Anžeta Arha, Tilna Žitnika in Tomaža Doriana Janežiča pri moških ter Barbare Mulej, Tjaše Klevišar, Tine Cvetkovič, Pie Lovrič, Maje Makorič in Nine Pliberšek pri ženskah.

Moški finale se bo v Kranju začel ob 10. uri, ženski ob 11. uri.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.