Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Tamara Zidanšek finalistka turnirja dvojic v Zhengzhou, Polona Hercog ni pripravila presenečenja; Dalila Jakupović v polfinalu turnirja dvojic v Nanchangu


bm, 15.9.2019

Na WTA turnirju v Zhengzhu z nagradnim skladom 1.500.000 $ odlično igra Tamara Zidanšek, ki se je v konkurenci dvojic s soigralko Yanine Wickmayer iz Belgije uvrstila v finale. V četrtfinalu sta z 1-6 7-5 10-5 premagali Američanki Sofio Kenin in Asio Muhamma, v polfinalu pa sta bili s 6-3 6-2 boljši tudi od Avstralke Monique Adamczak in Kitajke Xinyun Han.

Polona Hercog po dvodnevni pavzi v srečanju s 1. nosilko Karolino Pliskovo v Zhengzhou na kitajskem v nadaljevanju srečanja v katerem je v drugem nizu vodila s 5-2 ni več našla igre za morebitno presenečenje. Pliskova ji v nadaljevanju tekme ni prepustila nobene igre več in je v nadaljevanju srečanja dobila pet iger zapored ter srečanje zaključila z zmago 6-3 7-5.

Na turnirju v Nanchangu je polfinalistka konkurence dvojic Dalila Jakupović. S soigralko Jessico Moore iz Avstralije sta v četrtfinalu s 6-4 6-3 premagali Britanko Emly Webley Smith in Gruzijko Sofio Shapatovo. V polfinalu sta nato igrali s Kitajkama Lin Zhu in Xin Yu Wang in izgubili z 2-6 6-4 7-10.
Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo