Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

V četrtfinalu play offa v 1. moški članski teniški ligi v Kranju zmagal Triglav, v Mariboru ŽTK


bm, 11.9.2019

Danes sta bila na sporedu dva četrtfinalna obračuna play offa v prvi moški članski teniški ligi. V Kranju je domača ekipa s 4-1 premagala ekipo TK Krško. Za domačine so bili uspešni Matjaž Jurman, Rok Jarc, Mike Urbanija in Grega Žemlja. Edino točko za goste je osvojil Patrick Offner.

Za mesto četrtega polfinalista, kamor sta po rednem delu že uvrščeni ekipi TD Slovan in TK Branik Maribor, sta se v Mariboru borili ekipi ŽTK Maribor in TK Spin Medvode. Slavili so Mariborčani z rezultatom 5-2. Točke za gostitelje so prispevali Gašper Bezjak, Tino Kovačič, Mitja Zajšek, Sašo Bende ter dvojica Gašper Bezjak in Domen Gostinčar. Pri gostih so zmage vknjižili Deni Žmak ter dvojica Primož Vovk in Domen Knez.

V petek se nam obetata zanimiva polfinalna obračuna med ekipami TD Slovan Ljubljana in ŽTK Maribor v Ljubljani ter TK Branik Maribor in TK Triglav Kranj v Mariboru.

Oba obračuna se bosta začela ob 11. uri. Vabljeni k ogledu tekem saj bomo na delu videli tudi Grega Žemljo, Mika Urbanijo, Janeza Semrajca, Sašo Bendeta, Tomislava Ternarja, Tilna Žitnika in druge odlične igralce.


Tekma play-outa med TK Terme Ptuj in TK Luka Koper, bo na sporedu v nedeljo, 15.9.2019 z začetkom ob 11. uri v Kopru.

Predstavnike ekip uvrščenih v polfinalni srečanji play offa 1. STML prosimo, da že v naprej razmišljajo o možnostih organizacije finalnega srečanja in s tem domačega terena. Zaradi lažje priprave ekip je spremenjen pričetek finala in sicer se bo finalni obračun namesto ob 10. uri začel ob 11. uri.
Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo