prijava_e
Novica

Dalila Jakupović izgubila v drugem krogu, Polona Hercog bo zmago proti Pliskovi lovila v četrtek; zmagi za Jakupovićevo in Zidanškovo med dvojicami


bm


Na močnem WTA turnirju v Zhengzhou (1.500.000 $) je danes nastopila Polona Hercog, ki je v drugem krogu moči merila s prvo nosilko Čehinjo Karolino Pliskovo, 2. igralko sveta. Srečanje je bilo pri izidu 6-3 v korist Pliskove in 5-2 v drugem nizu v korist Hercogove zaradi dežja prekinjeno in se bo nadaljevalo v četrtek.

Dalila Jakupović je na turnirju WTA v Nanchangu z zmago v prvem krogu dosegla drugo zmago na zadnjih dvanajstih srečanjih, tudi tokrat pa dlje od drugega kroga ni šlo. S 6-2 6-2 jo je premagala 74. igralka lestvice WTA Ukrajinka Kateryna Kozlova. S soigralko Avstralko Jessico Moore pa je bila uspešna v prvem krogu dvojic. S 6-4 6-3 sta premagali Kitajki Xuliu Sun in Wushuang Zheng.

Na turnirju WTA v Zhengzhou je Tamara Zidanšek po izpadu med posameznicami v konkurenci dvojic napredovala v četrtfinale. S soigralko Yanino Wickmayer iz Belgije sta s 6-1 6-0 premagali Japonko Shuko Aoyama in Kitajko Zhaoxuan Yang.

Na WTA turnirju v Hirošimi je v konkurenci dvojic Katarina Srebotnik s soigralko iz Romunije Mihaelo Buzarnescu izubila tekmo prvega kroga. S 6-4 6-3 sta ju premagali Avstralka Storm Sanders in Japonka Miyu Kato.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.