Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Obvestilo o rednih letnih meritvah za tekmovalce in tekmovalke rojene od leta 2002 do leta 2008


bm, 11.9.2019

Obveščamo vas, da bodo redne letne meritve motoričnih sposobnosti in antropometričnih značilnosti potekale v soboto, 12. 10. 2019 na Fakulteti za šport, Gortanova 22, Ljubljana.

Pomembni napotki za izvedbo meritev v letošnjem letu:1. Vsak udeleženec meritev bo moral poravnati delne stroške meritev, ki znašajo 30 EUR. V to je vključena izvedba meritev, obdelava podatkov, pošiljanje podatkov po pošti in predstavitveno predavanje, ki bo na Fakulteti za šport. Datum predavanja bo sporočen naknadno.2. Na meritve se lahko do 7.10.2019 po elektronski pošti: saniel78@yahoo.com prijavijo tudi tekmovalci in tekmovalke, ki niso uvrščeni na spisek.

3. Za vsakega udeleženca meritev morajo starši ali skrbnik podpisati dovoljenje, s katerim dovoljujejo izvedbo meritev in obdelavo podatkov (glej prilogo). To dovoljenje prinesete s seboj na testiranje.
4. Po izvedenih meritvah, bodo v roku 21 dni merjenci prejeli rezultate po pošti na naslov, ki ga bodo navedli ob prijavi.5. Pričetek in zaključek:


- ob 8:30 uri za klube iz ljubljanske, celjske in kranjske regije
- ob 9:30 uri za klube iz novomeške, koprske in mariborske regije.
- zaključek je predviden med 13. in 15. uro.
6. OBVEZNO!Vse vabljene igralce in igralke prosimo, da potrdijo svojo udeležbo do ponedeljka, 7. 10. 2019, na saniel78@yahoo.com
7. Vsi, ki se boste udeležili meritev morate imeti športno opremo (čiste copate, trenirka, majica, kratke hlače), prigrizek in pijačo.Za starše bo v soboto, 12.9.2019 ob 9.00-10.00 (mala predavalnica), organizirano tudi predavanje z naslovom Vloga športne psihologije v tenisu. Predavateljica bo priznana športna psihologinja dr. Tanja Kajtna.Spisek igralcev in obrazec dovoljenja najdete tukaj.
Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo